Blåste inte bort

Jag blåste inte bort, men de blåste en del - och de börjar nog bli tid att utöka träningsgadroben med ett par långa thights med någon form av vind skydd för låren.
6 km på 42 min. En dush senare är ja på väg mot stan:)

Å nu kom världens regnskur - jag sprang med solen som sällskap:)

Bjuder på en lite suddig bild - vinterns första löptur med "mössa"


Vind

De blev ingen träning idag, men ja hoppas på att känna mig pigg igen imon!

Ja ska vara inne i stan vid 11, Så bästa lösningen på träning blir tidig löpning.
Tidig & löpning är egentligen svår kombination nog för mig, nu kollade ja vädret ...

Om ja inte blåser bort så hörs vi imon


Make up your mind

Det är något i halsen, kan inte riktigt bestämma mig för vad. Men känslan kombinerat med att de inte kändes hundra på passet igår gör att jag väljer att avstå förmiddagens planerade löpning.
Ja packar istället ner kläderna och beroende på känsla blir de kanske istället några km på löpbandet efter jobbet.


Platt fall

Maten lagades till en början med skorna på - de säger väl lite om exakt hur hungerig ja va?!

Middag i soffan och sen va planen å fixa lite, men planen gick sådär. Istället har jag ätit årets första (några för många) pepparkakor tillsammans med ett stort glas mjölk. Mums!

Nu blir de väldigt snart sängen, imorgon står valet mellan Spin/Core eller löpning.
Vad tränar ni imorgon?


Svettigt

Hot mojo yogan avklarad. Idag va de varmt, fuktigt & tufft!


Blåser bort


Det blev en alldeles underbar brunch, första besöket på Nääs fabriker i det syftet med absolut inte det sista!
Häftigt med en brunch i en ganska så stor lokal, med en hel del folk - men trots det blir det ingen hög ljudnivå:)

1 1/2 timme senare och en v ä l d i g t massa god mat senare så rullade vi ut där ifrån, och blåste bort till bilen..
Resan hem tog lite extra tid (tack stormen) och när jag lämnat av kompisen och gick in genom min igen dörr så hade jag behövt gå ut igen efter cirka 1 minut för att ha en chans att hinna till sista passet på träningen.

Det blev ingen träning, ja hade en sån härlig avslappnad känsla efter brunchen att ja inte alls ville stressa, eller för den delen va på humör för gruppträning (& de händer typ aldrig) men så va de - och stormen som gör att dom avråder folk från att gå ut gjorde att även löpningen försvann.
Ingen träning idag med andra ord.
Istället har jag skrivit klart mina julkort, fixat egen musli efter insiration ifrån Träningsglädje & lyssnat på julmusik.

Ja har dragits med i "julen är så stressig och jobbig" dom senaste åren, men har bestämt mig för att ändra de iår. Jag gillar ju julen. Så iår är de planering och sålla bort alla "jag gillar inte julen" komentarer som gäller.
 
Det är även den muslin som blev kvällen middag. Tillsammans med två clementiner.  Det blev som sagt en brunch som gjorde att ja inte va direkt hungerig ens nu på kvällen...

 
I muslin blev de en blanding av mandlar, cachewnötter, havrregryn, fibergryn, krossade linfrön, pepparkaks krydda & efter rostning gojibär och russin.

Helgen

Söndag lunch, var tog helgen vägen?!
Jag började ju som ni vet min fredag t i d i g t med spinning 06:45.
Det gick helt okej att ta sig upp även om yoghurten intogs lite senare än planerat, (06:00) så va de inga problem under passet.
Mest förvårnad va jag över känslan på passet. Det kändes jätte bra! Vad hände där, jag som är en kvällsmänniska ut i fingerspetsarna..
Efter jobbet på fredagen så tog jag en express städning hemma och hämtade sedan upp bästa kompisen från jobbet och den kvällen avslutades med en after work som slutade lite senare än vad en after work bör. Men vad gör det när man har trevligt:)

Gårdagen va min planerade vilodag och den ägnades istället åt att ta igen lite förlorad sömn, gratta kusinen son på 1 års dagen och sen avsluta dagen med att rota fram adventsljustakar och annat.

Idag va planen att starta dagen med några lugna kilomoter, men när ja vaknar och ser storm varningar så vände jag på huvudet och sov några timmar till istället. Nu ska ja åka iväg och äta brunch på Nääs fabriker - hoppas vi inte blåser av vägen bara...

Förhoppnigsvis blir det träning i eftermiddage, men vi får se!

Hur firar ni första advent idag?
Ja har tänt första ljuset och intagit årets första vörtbröd

       

I did it!


Really?

Alarmet är ställt, ja ska göra mitt bästa för att ta mig upp


Julen

Torsdag, fyra dagar kvar till första advent! Och en dryg månad kvar tills 50 pass ska vara avverkade. Efter gårdagens Body pump är det 38 kvar and I need to pick up the pace.
Trots de så avstod jag morgonens inplanerade Aerobic. Kände något litet i halsen igår, och benen va trötta. Så det kändes som ett klokt beslut att skippa dagens träning och istället satsa på träning imorgon igen:)
Ja hade tänkt ö s a på med träning denna veckan, men inser nu att det kanske va lite väl ambitiöst med tanke på att det bara är dom tre senaste veckorna jag har kunnat träna ordentliget efter alla miljoner förkylningar och annat i höst.
Mamma frågade mig i tisdags om jag vill följa med henne på spinnig imorgon 06:45... Ja har aldrig varit på ett av dom riktigt tidiga passen, ja är ingen morgon människa. Men när ja skippade dagens pass så tänker ja att ja kommer ha lite extra energi imorgon? Och kanske kanske bir de ett spinning pass innnan jobbet!

Lunch

Idag blev de Body pump på lunchen, eller ja vid 12. Börjar inte jobba fören senare idag så skönt att få tränat innan!
Seg i kroppen idag, jätte bra känsla igår så kanske att kroppen är trött.. Vi får se, men ändå ett härligt pass med en för
Mig ny instruktör. Härlig instruktör som va tuff med framförallt öste ur sig teknik tips - I like!

Nu är ja hemma för dusch och lunch innan ja ska vidare


Vardagsmotion

Jag älskar att träna, men är i övrigt ganska lat.. Så Vardagsmotion är jag ganska så dålig på

Men idag blev det en promenad för att hämta ut ett paket på posten


Ledig?

Är som sagt ledig idag, men har en hel del saker att fixa med.

På något sätt slutade det med att jag gick upp 9:30, och åt frukost 12:30.. Inte optimalt, och jag va vid 12 v r å l hungerig..

  
Va iväg en sväng på morgonen och passade på att köpa med mig lite "lyx" bröd hem:)
Så frallor med ost, ägg, te, kesella med bär och en espresso.
Ja sa ju att ja va h u n g e r i g!

En bra dag

När klockan ringde imorse va jag tröttare än tröttast.
Helgen har satt sina spår, det har varit tre dagar med galet många timmar på jobbet och så en inflyttningsfest för bästa vännen i lördags. Så sömnkontot låg inte på plus - och trots att de blev 9 timmar natten till idag så va kroppen inte riktigt nöjd.
Jobbdagen flöt på bra och det är alltid så skönt när ja går hem på måndagen, för då e ja ledig tisdag och sen e de bara tre jobbdagar innan ja får njuta av en ledig helg:)
Från jobbet tog jag mig direkt till Hot yogan, och den va som alltid riktigt skön. Märker att kroppen har vant sig mer och mer med värmen och jag försöker nu tänka lite mer på andningen och använda mig av den - men ja har långt kvar.
Efter träninge såg jag på Casall sida på Facebook att ja vann! Så glad jag blev, så nu får jag uppdatera träningsgrdroben:)

Hemma blev den en smothie, jag plockade ihop det som behövde användas i både fruktskål och kylskåp - och la sen till frysta hallon. När jag såg färgen tänkte jag att det här blev en mindre bra smothie, men den va riktigt god! Väldigt syrlig så nästa gång ska jag nog hälla i lite agavesyrup.. Men som sagt man äter ju lite med ögat också och färgen blev inte den roligaste - får bli lite blåbär i nästa gång också

Så en riktigt bra måndag - och imon är jag ledig!

   
Smothie: Spenat, lätt kvarg, 1/2 grapefrukt, lättmjölk och frysta hallon.

Seg söndag

Har ägnat va 10 h på jobbet - nu har ja sedan någon timme landat i soffan. Äntligen.

Hittade ett nytt te på jobbet idag. Gillade de vita te som fanns innan med de tog bort för något år sen, så när ja hittade detta va ja bara tvungen att testa:)

Helt okej, kan inte riktigt bestämma mig så ja återkommer när jag testat de lite mer

Nu ska jag kolla på Beck och packa träningsväskan för imorgon är de hot yoga på planen


Lördag

Tittade in på mitt funbeat konto precis, och såg att ja fått in både 2 löppass & totalt 4 pass. Därmed klarat mina mål denna veckan:)
Helst skulle de blivit 2 pass till, men ja är ändå nöjd - och laddad för en ännu bättre vecka nästa vecka, för då har jag hela 3 lediga dagar!

På min #50 utmaning kan ja nu räkna till 41 pass kvar.
Jag snittade 50 på antal veckor utmaningen går över - 6,25 pass/vecka. Så med andra ord måste ja dra upp takten lite - tror nyckeln heter morgon power walks?


Fredagsmys

Jag är trött - galet trött faktiskt.

Så idag blir de lite punktform
*jobb
*träning
* Fredagsmys, iform av pizza och film

Okej lite längre kanske de bör bli. Jag jobbade till 19 idag, träninge stänger 20:30. Men det blev 3 km löpband följt av 25 min rygg och mage i olika styrke övningar. Sen express dusch, och sen förbi pizzerian.
Förbi va inte riktigt sant.. en ganska så bra omväg, men med tanke på att ja köper pizza ca 3 gånger per år så tycker jag det är värt att åka dit:)

Så idag lever jag verkligen efter mitt motto " Man ångrar aldrig ett gjort träninspass".
För så trött som ja va kl 19 hade ja gärna åkt direkt och köpt pizzan, men ni kan ju själva gissa H U R mycket bättre de känns och slänga sig i soffan och njuta av fredagsmys efter ett träningspass!

Det var dock inte så många fler än jag som tyckte träning va ett bra alternativ fredag kväll

  


Nu ska jag återgå till soffan, filmen och en massa tända ljus


Spinning

Jag har ägnat min dag åt julshopping. En del julklappar, och några saker till mig:) Dagens bästa fynd va helt klart vattenflaskan ni fick en bild på i föregående inlägg. Har letat efter en sån utan resultat ett tag (okej kanske inte jätte aktivt, men när ja gått förbi någon lämplig affär har ja gått in)
Hittade den nere på Free port, Nike outlet. Så en handhållen vattenflaska för löppassen och en snygg mössa för promenader fick följa med mig hem idag.
Helt slut efter en dags shopping åkte jag mot träningen. Tur att ja varit förutseende och packat väskan redan imorse så den va med i bilen - för hande ja mellan landat hemma är frågan om ja kommit iväg igen..

Men iväg kom jag och bästa spinningpasset på Elixia Sisjön - instruktören och musiken gör så mycket. Ja gick alltid på detta passet innan, men sen ja fick ändrat schema på jobbet så har ja inte kunnat gå lika ofta.
Lika underbart som alltid med spinning, men spinning formen är en bit bort insåg ja. Jag som älskar spinning och dessutom ska läsa en spinning utbildning till våren ska genast se till att få in mer regelbunden spinning igen!

Kom hem och slänge mig över spisen (återigen väldigt nöjda att ja inte hamande i soffan) men ja va V R Å L hungerig och nu blev de både middag och en lunch låda till imorgon:)

Så julshopping, träning, middagslagning - en bra dag helt enkelt
Den blev dock ännu bättre när jag kikade in på Facebook och fick syn på denna bilden



Det är Casalls sida på Facebook som har lagt upp min, och 5 andras outfits på sin sida. Och den som får flest likes vinner sin outfit!
Så om någon känner för de får ni gärna gå in här och "lika" på "Camillas spinning outfit" bild:)


Julklapp?

Dagens första inköp, oops inte riktigt en julklapp. Eller en julklapp till mig själv kanske vi kan säga ;)


Fyrtio tre?

Ja har ägnat dagen åt julshopping/barnvakt. Kusinen skulle på möte och jag är inte så svår övertalad tll att pasa lilla sötnosen (hennes son alltså)
Nu är han inte så stor än, så han är väldigt nöjd med att ligga i vagnen. Så jag hade 3 h att shoppa på:)
Nu ska ja försöka bli lite mer ekonomisk, så ja bestämde mig för att shoppa julkappar. Dom "måste" man ju shoppa (fler träningskläder är inte lika mycket "måste". Tyvärr.) Gillar att vara ute i god tid - men är sällan jag är det.
Men i år så!
Kom hem mycket senare än planerat, 18:25 för att var exakt.
Passet ja tänkt träna började 18:30...bara å tänka om. Kollade snabbt in schemat och såg att det fanns en trx 19:00. Slängde in träningskläderna i väskan och åkte till Elixia Sisjön.
45 min trx och 21 min löpning senare kände jag mig nöjd:)

Forsätter räkna ner på min 50 pass innan nyår utaming och hamnar på 43 pass kvar! Ja måste nog höja snittet en aning:)

Check!

Trx å 3 km löpband avklarat - nu ska ja stanna till å köpa broccoli å sen hem till duschen


1-0

Välrden - Camilla 1-0.

 Idag va inte riktigt min dag, träningsvärken som jag vanligtvis gillar och ser som ett kvitto på bra träning är idag alldeles för mycket.
Jag ser ut som en tant och dagens löprunda blev inställd. Säkert om jag hade tagit mig ut så hade kroppen mjukats upp, men de skaver lite i halsen och energin är 0.
Jobbdagen gick långsamt och inget vettigt blev gjort på förmiddagen när ja skulle hinna med massa saker.

Så nu har ja gnällt klart.
Imorgon kommer bli en bra dag, bättre dag!
Ja är ledig och  då ska de hinnas med både träning, lite julklappsshopping och passa kusinen lille son några timmar:)

HOT Yoga

Äntligen! Idag var det både riktigt varmt och fuktigt på yogan.. Och just därför sitter ja på bänken utanför skåpet och väntar några minuter innan ja hoppar in i duschen - annars e ja nig lika svettigt efter.

Såhär fuktigt va de, russin fingrar:


Dagens

Helgen är över och imorse va de tidig start. Träningsvärk ifrån gårdagens pump ska ja försöka mota ikväll med en timmes hot yoga:)
Nu har ja precis ätit dagens lunch, rester från lördagens tacos med en omelett underst. Godare än va ja trodde, men ja va lite snål med storleken så nu får ja gå på jakt efter en frukt eller två


Fyrtiosex

Söndagen har gått i 110%, frukosten har varit det lugna idag. Hembakta scones med varmchoklad gjord av kakao (mindre socker än oboy)

Sen har ja tvättat, bakat kärleksmums, avverkat 4 km löpandes och sen skyndat till mormors kalas. Snart ska ja bege mig härifrån till dagens andra pass - Body pump!

Kärleksmums inbakade för transport och en bar för att undvika vrålhunger:)


Min dag

I bilder.
Gonatt, nu ska ja sova - redo för dubbla pass imon:)


Promenad

Anledningen till att ja har spenderat några timmar i stan idag va att ja lovat en vän att ta hand om hennes minsting några timmar (när övriga familjen skulle på bio). Mötte upp dom vid lunch, minstingen va trött så passade på att ta en lång promenad, väldigt lugn och skön sådan. Fick även svängt in på Stadium och fixat farsdag present. På väg tillbaka mot bion va de promenad med m å n g a stopp, många bussar och spårvagnar som va spännande:)

Nu sitter ja på väg hemåt, nöjd med att ha fått en massa frisk luft och en promenad!


Lördag

Godmorgon!
Ja eller egentligen är det kanske inte morgon.. Jag hade en riktigt bra kväll igår, den började med 45 min spinning+cx på Sportlife Domkyrkan (passade på att använda mitt veckokort) tillsammans med vännen. Underbara cyklar och ett sjukt jobbigt pass! Cx har ja varit nyfiken på att testa länge och äntligen blev de av! Å de va helt okej, kändes som de va en hel del teknik, så ju fler gånger man går ju jobbigare och även roligare blir de nog - nu finns inte cx på Elixia, så för mig blir det core ett tag till.
Efter en dusch och lite smink mötte vi upp några vänner för mat och ett glas vin
Perfekt kväll för mig, träning och vänner:)

Nu skiner solen och jag är återigen på väg in mot stan.


Förbannad.

Förra onsdagen skrev jag det här inlägget, mest handlade det om att jag tog mig ut och sprang en dag när motivationen inte var på topp. Men det som också var med i inlägget var det faktum att jag och säkert många med mig drar mig lite för att springa när det är mörkt.
Man känner sig inte trygg, och dom gångerna man ger sig ut, så tittar man kanske en gång extra runt omkring sig.
Jag kände i alla fall förra onsdagen att det va inga problem och springa vid 19 tiden. Visst va de mörkt men det va ganska mycket folk ut och man kan knappast kalla de för sent när klockan är 19 en vardag.
Dagen efter tog jag en promenad och mötte upp min kusin, och passaerade affären på väg hem.. och ser då en löpsedel.
Nu har ja ingen bild på just löpsedeln, men här är artikeln från en annan tidning. Det är en man som blviit rånad av två yngre män, runt klockan 20. Precis där han blev rånad sprang jag - 1 timme tidagare!

Jag är glad att ja inte va där en timme senare, sen hade jag å andra sidan inga värdesaker med mig men ändå, jag käne mig trygg. Men tydligen var det dumt.

Åh ja blir så arg. Frustrerad.
Jag kommer forsätta att springa på vardagskvällar, men tyvärr kommer jag nog att titta mig extra noga omkring, alla fall dom kommande veckorna.


God Morgon!

Klockan är 11 och ja har hunnit med både frukost 1, träningspass och sitter nu och har precis avslutat frukost nummer 2.
De här kommer bli en bra dag:)

Tyckte det kändes lite kallt imorse och funderade över om det var dags att dra på sig ett par byxor över träningsbyxorna, men hoppade de eftersom ja inte vet riktigt vart dom hamnat.. Inga problem idag heller, de va mildare än igår och man kan inte riktigt tro att vi är en bit in i november när man kan gå klädd så här till å från gymmet.


Inte den tydligaste bilden, men kapri byxor, tygskor och träningslinne, tröja och jacka

Kom hem och har  läst lite bloggar och sitter nu och har precis avslutat dagens andra frukost, en portion med gröt (fiberhavegryn, solrosfrön och krossade linfrön) och sen granatäpplen på de. 
Granatäpplen, köpte på mig ett par för någon vecka sen. Fick tipset att dela dom på samma sätt som en apelsin för att lättare gå ur "kärnorna" som man ju vill äta.. men är det någon som har något mirkale tips för de här? För annars trots att dom är goda och nyttiga så är dom inte rikgit värda allt pillande..



Nu ska ja städa köket (för en som ville veta.. ) sen ska ja ta en dusch och sen är det nog tid att dra sig mot jobbet.

Har ni en bra torsdag?

Vad hände?

Jag har sedan en månad eller så planerat in att ha en väldigt oplanerad helg.
Det har gått bra fram tills denna veckan, jag bokade själv in en tvättid på söndagen - något ska man ju ha att göra å tänkte att de kombinerat med lite små plock hemma och ett träningspass skulle va lagom.
Nu visar de sig att det 1: är farsdag (visste ja väl egentligen men att de ca just denna söndagen..) 2: Mormor ska firas, 91 år - de e inget kalas man hoppar över direkt.
Så helt plötsligt är den inte så oplanerad. Så nu funderar ja på att planera dagen väldigt väl och hoppas på att de gör att den blir ok ändå?

Är de inte egentligen lite knasigt att man ska planera in en oplanerad helg?


50

Igår läst jag Saras inlägg om hon bestämt sig för få in 50 träningspass innan nyår. Tycker det lät som en utmärkt utmaning och har bestämt mig för att hoppa på de!

Så på årets resterande dagar ska jag se till att få in 50 träningspass, första gjorde jag igår. Så nu är de "bara" 49 kvar.
Hade tänkt avverka två till idag, men istället har jag ägnat hela dagen i soffan. Men hoppas på att få till ett pass imon iaf:)

Någon mer som tycker de låter som en kul, om än lite galen utmaning?

image description

Tanken är att de ska bli måånga spinningpass.
Det är hög tid att åka på den dosen inför våren
.

Alla dagar

Alla dagar blir inte som man har tänkt sig.
Efter gårdagens Hot yoga så hamnade jag i soffan med middagen.. och sommnade!
Jag är en evig kvällsmänniska, kunde inte riktigt förstå varför ja somnade vid 22.

Men eftersom ja är ledig idag så tänkte ja inte mer på de, utan tänkte att ja skulle få en väldig bra dag idag, utsövd.
Så fel man kan ha.. vaknade vid 9 helt förstörd, somnade om och vaknade igen vid 12. Fick i mig lite frukost och somnade om i soffan, vaknade vid 16 igen.. Ingen aning va de va, men nu börjar ja känna mig pigg igen. S
å ja hoppas att va det än var så har ja sovit bort det och är redo för jobb imorgon och även träning!

Lunch

Morgonens frukost fick inte många + poäng, däremot dagens lunch låda. Den är jag nöjd me:)

 


Nästa vecka

Helgen har bestått mestadels av jobb (därav dålig uppdatering) Ja har svårt att få till träningen på jobb helgerna, det är fredagkväll jag kan träna - men det är också fredag kväll ja kan umgås med vänner. Så de får bli lite 50/50 och som ni vet blev de vänner denna gången.
Kvällen idag har ja lagat ett recept ja har kollat på ett tag, i Jamie Oliver 30 minutes. Blev hel lax i ugn, men ris, sallad och guacomole - men allt med en liten tvist på de. Gott och kul att göra något annorlunda:) En bild hade varit på sin plats.. men vi va för hungeriga när de väl va klart..

Jag summerar första veckan av november och känner mig nöjd. Jag har inte lyckats helt, men det är en grym förbättring mot veckan innan och nästa vecka blir de all in.
Ja har ätit frukost alla dagar, och bästa frukostarna har blivit dom dagar ja börjat tidigast (hur gick de till?)
Ja har haft me mig lunchlådor varje dag, igår va den dagen de blev lite dumt. Fick med mig en, borde haft två. 

På + sidan hamnar:
Frukost varje dag
Lunchlådor varje dag

På - sidan hamnar:
Dåligt me träning (3 pass är minst 1 för lite för mig)
Det har blivit en korv med bröd middag på jobbet, å till den cola zero..

Utanför listan hamnar 1 kaka och 2 bullar (nybakta).
Dom ska inte rikigt vara me när det är inget som gäller, men ja känner inte att dom förstörde något. Det va två väldigt medvetna val, och dom är helt ok. Det är dom gångerna ja äter för att äta som jag vill borta från.

Så nu kör jag på ny vecka, och med en såpass bra start så ska denna veckan bli perfekt!



Bilden skulle varit med gårdagens inlägg, men appen ville inte rikgit fungera.
Såhär ägnade ja min lördagkväll - perfekt:)

Repris

Det känns som om det blir en repris på morgonens inlägg, men efter en otroligt seg dag är de skönt att vara hemma igen.
Ja har tvättat av sminket, hoppat i mysbyxorna och tänt en massa ljus. Har hyrt en film, värmt en kopp te och fixat en skål me turkisk yoghurt/nötter/russin/gojiibär & ringlat Agave syrup över. Så nu ligger ja i soffan och nu ska ja inte rör mig härifrån fören ja ska sova :)


Helg

Jag hade en trevlig kväll igår, och när flera gick vidare ut åkte jag åt andra hållet - hem till sängen:) Har ägnat förmiddagen med en härlig lång frukost framför tvn med tända ljus. Ja hade så gärna legat kvar här ett tag till. Tagit en ganska så lång joggingrunda och små fixat hemma, men istället är det jobb som gäller- resten av dagen.

Vad hittar ni på idag?


Fredag

Har jobbat hela dagen och ska nu iväg och hämta upp en kompis för en trevlig kväll. Ska jobba hela helgen, och som alltid blir de lite krångligt att få in träningen. Men ja ska nog lyckas:)

Blev lite långt mellan lunch och middag idag, så passade på att köpa me mig en swebar peoparkaka. Mums, smakar precis som peoparkaks deg:)


Dagens

Dagens träningspass är avklarat. Spinn/core. Nu väntar dusch å sen hem för att tvätta


Olika vägar

Det blev 5,6 km ikväll, och jag kom på att det är mörkret i kombination med kväll som jag tycker känns lite läskigt. Så att springa vid 18-19 fungerar alldels utmärkt.Tur de, eftersom de va mörk redan vid halv fem.. Så ja tror hösten/vinter är räddad;)

När jag flyttade hemifrån så såg jag verkligen fram emot att bo så att man kunde springa lite som man vill, åt alla håll och kunna springa olika vägar varje gång ( ja i princip iaf), och i de inhandles även en gps klocka.
Mina föräldar bor nämlingen så att man antinge får springa runt en sjö, inget fel med det - men ja kan varenda sten där känns det som.
Eller så frå man springa ner för en jäääte lång backe ( typ 1,5 km) å de innebar alltid 1,5 km uppför innan man kom hem, inte lockade.
Så tillbaka till poängen, sen ja flyttade har ja sprungit kanske 4 olika rundor här hemma. Jag återkommer hela tiden till samma, som jag vet hur långa dom är, hur dom är osv. Idag ändrade jag dock lite på min 5 km runda, det är den som ja oftast springer när ja bara ska ut och inte orkar tänka. Det är en bit där som är lite off och kanske inte det bästa när det är mörk och ibland sen. Så idag tog jag en lite annan väg och trodde de skulle bli ca 6 km istället.

Det blev 5,6 så det va inte så mycket längre som ja trodde, men helt klart bättre upplyst/mer folk. Me like!

Hur springer ni? Samma vägar, eller olika.


Nu ska ja strax sova, imorgon blir de promenad. Ska möta upp kusinen kl 9 och sen ska vi promenera tillbaka hit.. så ja kommer garanterat komma upp, för annars får hon stå där å vänta. (Bra där Camilla, nu m å s t e du gå upp & ut å gå)

Nöjd


Inte idag

Så känner ja inför kvällens löprunda. De e mörkt och soffan lockar hundra gånger mer.
Men, "man ångrar aldrig ett gjort tränings pass" så en espresso för å piggna till å sen ger ja mig ut.


Onsdag

Började dagen med en ordentlig frukost hemma (trots att ja började tidigt), och fick med mig lunchlåda till jobbet. So far soo godd.. Men sen ska jag erkänna att de slank ner en kaka efter lunchen. Inte hela världen, den va en kund som bakat och alla som tog en bit va helt lyriska, så ja, jag kunde inte motstå. (Å den va fantastisk.)

Men de va en engångs grej. Nu ska jag jobba några timmar till, blir några timmar extra då många är sjuka, men sen ska jag ut å springa - mörker eller ej!


Första dagen

Första dagen av november är snart slut, och den har gått riktigt bra.
Hade inte trott något annat.. de brukar ta en 4-5 dagar inna de blir jobbigt. Men jag är så taggad denna gången så de ska inte bli några problem.

Idag har ja som sagt flängt runt på förmiddagen, jobbat på eftermiddagen och sen handlat efter jobbet. Var på jakt efter torkad papaya och skalade mandlar, det fanns nämligen på brunchen jag var på i söndags och var riktigt gott.
Dock besökte jag både Coop Forum och Ica maxi på idag utan några fynd, så imorgon blir det en hälsokost!

Hade en tanke på att springa nu på kvällen, men tyvärr blev det inte så. Andledningen gör mig arg, men jag vågade inte/kändes som en dum risk. Det blir snabbt mörkt nu, och när klockan har passerat 20 ger jag mig inte gärna ut.. tyvärr. Sen jag flyttade för cirka ett år sen så springer jag ogärna på kvällarna, tyvärr är det inte ett området som känns helt säkert när mörket har fallit. Får se hur ja ska lösa detta i vinter, kanske blir det att få in några pass på förmiddagar och sen något på löpbandet.. Men löpbandet är inte min favorit.

Imon däremot jobbar jag dagtid och då ska det minsann tränas på kvällen :)

Lätt

Förmiddagen idag har ja flängt runt, och lunchen blir på Ikea. Eftersom ja nu inte ska äta sötsaker så ser ja dom, eller tänker på dom. Som idag, det är kö till maten och bilden nedanför är precis vad man såg.
När man står där hungerig är de lätt att plocka på sig en söt sak när man ändå väntar

För mig blev de klassisk köttbulle tallrik med en salladsskål till


RSS 2.0