God Morgon!

Klockan är 11 och ja har hunnit med både frukost 1, träningspass och sitter nu och har precis avslutat frukost nummer 2.
De här kommer bli en bra dag:)

Tyckte det kändes lite kallt imorse och funderade över om det var dags att dra på sig ett par byxor över träningsbyxorna, men hoppade de eftersom ja inte vet riktigt vart dom hamnat.. Inga problem idag heller, de va mildare än igår och man kan inte riktigt tro att vi är en bit in i november när man kan gå klädd så här till å från gymmet.


Inte den tydligaste bilden, men kapri byxor, tygskor och träningslinne, tröja och jacka

Kom hem och har  läst lite bloggar och sitter nu och har precis avslutat dagens andra frukost, en portion med gröt (fiberhavegryn, solrosfrön och krossade linfrön) och sen granatäpplen på de. 
Granatäpplen, köpte på mig ett par för någon vecka sen. Fick tipset att dela dom på samma sätt som en apelsin för att lättare gå ur "kärnorna" som man ju vill äta.. men är det någon som har något mirkale tips för de här? För annars trots att dom är goda och nyttiga så är dom inte rikgit värda allt pillande..Nu ska ja städa köket (för en som ville veta.. ) sen ska ja ta en dusch och sen är det nog tid att dra sig mot jobbet.

Har ni en bra torsdag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0