The Convention- my five cents!

Blev glad när ja såg den här tävlingen, kanske blir de Theconvention för mig ändå! Här kommer därför mitt tävlingsbidrag:
Motiveringen:
Har aldrig gått på någon konvent och skulle gärna göra detta till mitt första! De har funnits i tankarna, men då de krockar med jobb har de inte blivit av, men vinner ja detta ska ja gladeligen fixa till de så ja kan gå:)

Jag skulle välja att gå på följade:

Flowing Step / Omid Dadary 9:30-10:30

Häng med på en härlig step klass med bra energi och flyt!

Atletisk muskelfys / Jari Ketola 10:45-11:45

Bli stark, smidig och funktionell! Häng med på ett superpass med övningar, upplägg och metoder från idrottens värld för att dina muskler ska bli starkare, mjukare, spänstigare och mer funktionella. Övningarna förbättrar din kroppshållning och prestationsförmåga samt att du kommer på ett bättre sätt klara av olika situationer i arbete, vardag och träning.

Snabbare, starkare och friskare med rätt kost / Peter Niemelä 12-13

Hitta rätt i kostdjungeln bland functional foods, antioxidanter, fetter, kolhydrater, nyckelhålsmärkt, kolesterol och annat smått och gott. En genomgång av de viktigaste begreppen och den senaste forskningen kring prestationshöjande kost.

13:30-14:30 Lunch

Power Endurance / Michael Hansson Sjöö 14:45-15:45
Med tung och energigivande musik tar du och ditt lag er igenom en bana av styrke- och och pulsbaserade övningar. Detta är klassen för dig  kan delta och alla kör på sin egen nivå. Bring it on!

In Control / Kjell Olav Engen 16-17

Din energi - dina mål! I denna timme är det du som tar kontrollen. Drivande, pulserande musik och personlig coaching hjälper dig att utnyttja dina resurser. Du ska inte upp på berget – du skal flytta på det!
Så nu är det bara att hålla tummarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0