TRX

Har haft en sån där riktigt bra ledig dag:) Inte bra som i slapp å skön, utan bra som i fått en massa gjort å de känns så bra!
Vaknade före klockan av att telefonen ringde, jobbet. Men här blev inget jobb idag - däremot va ja pigg så bestämde mig för att gå upp ( bäst å kolla så ja inte va sjuk.. för NÄR händer de att ja går upp FÖRE klockan ringer?!)
Slutade iaf med att ja hade storstädat lägenhet, gått ut med återvinning, ställt in cykeln i förrådet och istället tagit ut resväskan och förberett lunch innan klockan slog 12:)

Eftermiddag spenderas i fint sällskap, och på kvällen gav ja TRX en ny chans.. Ny chans som i att ja har gjort de två ggr förut, å ja e ganska övertygad om att de e grym träning och säkert ganska mycket vad min kropp behöver.
Men så e de det där med att börja med något nytt, ja som tycker ja e hyfsat strak e plötsligt väldigt svag. Men ja ska försöka få in några pass i höst, kanske inte riktigt varje vecka men iaf då och då!

Trots att de inte blev något blogg inlägg igår så hann ja med träning, igår blev de styrka på gymmet. Något ja måste bli bättre på.. kanske ska investera i några PT timmar? Får väl se fram i oktober.

Nu ska ja avverak två jobbdagar och två träningsapass - sen ska resväskan komma till användning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0